top of page

De mooiste stranden en baaitjes | Benissa

Geniet van de kleine baaitjes met kristalhelder water.

BAHÍA DE LES BASSETES

Hier vind je een kleine haven met een duik- en zeilschool in een prachtige natuurlijke omgeving met een fantastisch uitzicht op de Peñón de Ifach.


Bron: "Bahía de Les Bassetes" op Necesito Costa Blanca (URL: https://necesitocostablanca.com/playas-y-calas/bahia-de-les-bassetes/)


PLAYA LA FUSTERA

Hier vind je het prachtige witte zandstrand van Benissa. Klein, afgelegen en mooi. Door de kristalheldere zeebodem heeft het water hier een azuurblauwe kleur. Je vindt er een strandbar.CALA PINETS

Een kleine, ruigere baai, bestaande uit rotsen en keien


Bron: "Cala Pinets" op BeachSearcher (URL: https://beachsearcher.com/es/beach/724213085/cala-pinets)


CALA ADVOCAT

Het meest kenmerkende in deze baai is de golfbreker met toegang tot de zee. Je vindt er een leuke strandbar waar je in de zomer een verfrissend drankje kan drinken. Deze baai heeft alle troeven voor een leuk dagje strand.CALA BALADRAR

Een klein strandparadijs waar je tijdens de zomermaanden heerlijk kunt dineren, genieten van een cocktail in de beachbar. Het kristalheldere water en de overvloedige zeefauna en -flora maken het ideaal om te snorkelen.


Bron: "Cala Baladrar" op Mas Allá de la Ciudad (URL: https://masalladelaciudad.com/2022/07/cala-baladrar-en-benissa.html)

Comentários


BOOK NOW
bottom of page