top of page

Algemene Voorwaarden

Reserveringen kunnen online, per e-mail of telefonisch worden gemaakt. Een boeking wordt als definitief beschouwd na schriftelijke bevestiging.

Privacy Policy

Privacybeleid van homestay Sol y Luna

Laatst bijgewerkt op: 01/09/2023

Welkom bij homestay Sol y Luna. Wij hechten grote waarde aan uw privacy en streven ernaar om uw persoonlijke gegevens te beschermen en te respecteren. Dit privacybeleid beschrijft hoe wij uw persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken, opslaan en delen wanneer u onze homestaydiensten gebruikt.

Verzamelde informatie:

Wanneer u onze homestay gebruikt, kunnen wij de volgende informatie verzamelen:

 1. Persoonlijke informatie: Dit omvat uw naam, contactgegevens zoals e-mailadres en telefoonnummer, en andere identificatiegegevens die u ons verstrekt tijdens het boekingsproces of tijdens uw verblijf.

 2. Betalingsinformatie: Wij kunnen betalingsgegevens verzamelen om de kosten van uw verblijf te verwerken.

 3. Verblijfsinformatie: Dit omvat informatie over uw verblijf bij ons, inclusief aankomst- en vertrekdatum, voorkeuren en speciale verzoeken.

 4. Communicatie: Wij slaan communicatie op die u met ons heeft, zoals e-mails en berichten, om u beter van dienst te kunnen zijn.

 5. Gebruiksgegevens: Wij verzamelen informatie over hoe u onze website en diensten gebruikt, inclusief uw interacties, voorkeuren en browsinggedrag.

   

Gebruik van verzamelde informatie:

Wij gebruiken de verzamelde informatie voor de volgende doeleinden:

 1. Dienstverlening: Om uw verblijf bij ons te beheren, inclusief boekingen, inchecken en uitchecken, en om te voldoen aan uw speciale verzoeken.

 2. Communicatie: Om te reageren op uw vragen, verzoeken en opmerkingen, en om u op de hoogte te houden van belangrijke informatie met betrekking tot uw verblijf.

 3. Verbetering van diensten: We analyseren gebruiksgegevens om onze diensten te verbeteren en aan te passen aan de behoeften van onze gasten.

 4. Marketing: Met uw toestemming kunnen we u promotionele e-mails sturen over speciale aanbiedingen, evenementen en nieuws met betrekking tot onze homestay.

   

Delen van informatie:

Wij delen uw persoonlijke gegevens alleen in de volgende situaties:

 1. Serviceproviders: We kunnen derde partijen inschakelen om bepaalde diensten namens ons uit te voeren, zoals betalingsverwerking en technische ondersteuning.

 2. Wettelijke vereisten: Wij kunnen uw informatie delen als dit wettelijk vereist is of om te voldoen aan wettelijke procedures.
   

Uw rechten:

U heeft verschillende rechten met betrekking tot uw persoonlijke gegevens, waaronder het recht op toegang, correctie en verwijdering van uw gegevens. Neem contact met ons op via de onderstaande contactgegevens om deze rechten uit te oefenen.
 

Contact:

Voor vragen, opmerkingen of verzoeken met betrekking tot dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen via:

homestay Sol y Luna Adres: Calle Murcia 25, Benissa, Spanje

E-mail: hola@solyluna.be

Telefoon: +32 477 34 78 28 

Wijzigingen in het privacybeleid:

Dit privacybeleid kan periodiek worden bijgewerkt. De meest recente versie zal altijd op onze website beschikbaar zijn. Wij raden u aan om regelmatig ons privacybeleid door te nemen om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

Laatst bijgewerkt op: 01/09/2023

bottom of page