top of page

OP ONTDEKKING

Verken de buurt en laat je betoveren. Ontdek via onze inspirerende artikels hoe je het meeste uit je verblijf bij Sol Y Luna kunt halen en alle verborgen schatten van de buurt kunt onthullen.

Onze homestay
                        Sol Y Luna meer dan zomaar een plek om te verblijven; het is een ervaring die je de mogelijkheid biedt om de Costa Blanca te ontdekken en te omarmen, terwijl je geniet van alle comfort en gemakken die we te bieden hebben.

HONESTY FRIDGE

In onze honesty fridge vind je een ruime keuze aan gekoelde frisdrankjes, een flesje wijn of bubbels. Aan het eind van je verblijf reken je je consumpties af.

OUTSIDE AREA

Geniet in de ontspannende outside area met lounge. Neem een verfrissende duik in onze infinity pool (15x3,5m). Geniet van de zon op comfortabele ligbedden met dikke kussen. Voor extra gemak is er een buitendouche en buiten-wc voorzien. Vind de strand- en zwembadhanddoeken op jullie kamer. We vervangen ze graag op verzoek.

KEUKEN

Blijf je liever een dagje aan het zwembad liggen of heb je geen zin om op stap te gaan? Dan kan je gebruik maken van een gemeenschappelijke keuken om een slaatje of broodje klaar te maken. Huur je de woning volledig af, staat alles uiteraard tot jullie beschikking.

ONTBIJT

De ochtend starten we met een uitgebreid ontbijt aan jullie tweepersoonstafel. Verschillende broodjes, ontbijtkoeken, confituren, ham en kaas. Op simpel verzoek maken wij u graag een eitje klaar. Geniet van dit alles met een lekkere tas koffie, thee of vers fruitsap. Geniet van het ontbijt met prachtig uitzicht op de Golf Ifach, zowel in onze binnen- als buiten ontbijt ruimte.

ONTBIJT

De ochtend starten we met een uitgebreid ontbijt aan jullie twee-persoonstafel. Verschillende broodjes, ontbijtkoeken, confituren, ham en kaas. Op simpel verzoek maken wij u graag een eitje klaar. Geniet van dit alles met een lekkere tas koffie, thee of vers fruitsap. Geniet van het ontbijt met prachtig uitzicht op de Golf Ifach, zowel in onze binnen- als buiten ontbijt ruimte.

bottom of page